Eric Gadd öppnar sommaren

Sveriges soulkung Eric Gadd öppnar sommaren på Mosebacketerrassen

Foto: Morgan Norman
Eric Gadd firar 30 år som artist med att bjuda på jubileumskonserter under namnet ”Nu som då”. I april spelar han på Nalen under två kvällar, två konserter som sålde slut på nolltid. Den 20 juni ställer sig Eric Gadd på Mosebacketerrassens scen för första gången och inleder därmed deras konsertsommar

Eric Gadd – Jubileumskonsert ”Nu som då”
20 april kl 21.00 – Stockholm, Nalen (utsålt)
21 april kl 21.00 – Stockholm, Nalen (utsålt)
20 juni kl 20.00 – Stockholm, Mosebacketerrassen

Eric Gadd – diskografi
1987 – Hello!
1989 – Hurra, du lever! Pang, du är död!
1991 – Do you Believe in Gadd? (Platina)
1993 – On Display (Platina)
1995 – Floating (Platina)
1997 – The Right Way (Trippel Platina)
1999 – Spirit (Platina)
2002 – Life Support (Guld)
2006 – Eric Gadd (Guld)
2008 – Stockholm står kvar men jag ligger
2010 – Rise Up!
2013 – Fiende Eller Vän

Källa: Blixten & Co

Intressanta artiklar