Jerry Williams Turné och show, Biljetter till More Dynamite !

More Dynamite, Jerry Williams turne I showen ”More Dynamite” bjuder Jerry Williams på en helkväll fullspäckad med rock’n’roll. Premiären blir i Örnsköldsvik den 4 mars och med på turnén följer det hyllade rockabillybandet Fatboy. Biljetterna är släppta. Med sig på scen har Jerry det suveräna bandet Rebel Dela Questa, kör och dansare. Tillsammans bjuder de på allt från den hetaste rock’n’rollen till country och blues. Med värme och glimt i ögat delar Jerry under kvällens lopp också med sig av spännande minnen och komiska betraktelser från sin långa och imponerande karriär.

Jerry Williams Show

Jerry Williams slog igenom i början av 60-talet och har under åren hunnit släppa 50 skivor. Trots detta är det nog som liveartist han gjort sig mest känd och älskad. Vi har vi sett honom i folkparkerna, på konserthus och med krogshower i snart 50 år. Över 120 000 personer har redan sett hans succéshow ”Dynamite” som hade premiär på Rondo i Göteborg 2009. Det senaste året har showen spelats för utsålda hus på Tyrol i Stockholm.

Turnerandet sitter i blodet på Jerry och han längtar ut på vägarna igen. Tidigt i karriären körde hela bandet en period med häftiga jänkare med släpkärra, det har även varit tillfällen med risiga Mercedesbussar med taskiga bromsar, slitna däck och utan värme. När det gällde hotell har det varit allt från lågbudget till femstjärnigt. Men oavsett bekvämlighet så är det aldrig det som haft högst prioritet enligt Jerry Williams: – Det finns inget ballare än att åka på turné med ett bra band. Då vill du lira och då är allt på topp! Bandet är viktigast av allt! När man lirar får man inte ta det på allt för blodigt allvar, det finns viktigare saker i världen. Fast det betyder inte att man ska ta gigen med en klackspark och garva bort det. Varje ny spelning är som att börja om från början och man vill ju alltid göra ett schyst gig, säger Jerry.

Special guests på turnén är rockabillybandet Fatboy, aktuella med sitt tredje album ”Overdrive”. Fatboy är rockabilly när den är som bäst, tidlös och med en kraft starkare än svartsjuka. ”Overdrive” har fått lysande recensioner och under hösten har bandet varit ute på en hyllad Nordenturné.

Jerry Williams Turné våren 2011:
ÖRNSKÖLDSVIK, Fjällräven Center fredag 4 mars kl 19.30
GÄVLE, Läkerol Arena lördag 5 mars kl 16.00
LINKÖPING, Cloetta Center fredag 11 mars kl 19.30
GÖTEBORG, Scandinavium lördag 12 mars kl 16.00
KARLSKRONA, Telenor Arena fredag 18 mars kl 19.30
MALMÖ, Malmö Arena lördag 19 mars kl 19.30
VÄSTERÅS, Bombardier Arena fredag 25 mars kl 19.30
NYKÖPING, Rosvalla lördag 26 mars kl 19.30
LEKSAND, Tegera Arena fredag 1 april kl 19.30
ÖREBRO, Conventum Arena lördag 2 april kl 19.30
LULEÅ, Coop Arena fredag 8 april kl 19.30
SKELLEFTEÅ, Kraft Arena lördag 9 april kl 19.30
KARLSTAD, Löfbergs Lila Arena fredag 15 april kl 19.30

Köp Biljetter till Jerry williams
säljs via Blixten.se och Ticnet.se, tel 077-170 70 70.

Hitta ett hotell>>>


One thought on “Jerry Williams Turné och show, Biljetter till More Dynamite !”

  1. Jag och min sambo Anita älskar den gubbe vi har sett honom so fort vi kunde. Nu skall till skandinavium i oktober. Beträffande artikel hoppas att den finns i programmet för den är jättebrå . En italienare i sverige sen 1948.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *