För första gången i SkiStars historia gör bolaget en större satsning på sommarsäsongen med SkiStar Sports & Adventures. Den nya satsningen riktar sig till alla som vill kombinera avkoppling med en aktiv semester i den fantastiska skandinaviska fjällmiljön.

Först ut som en del av den nya sommarsatsningen SkiStar Sports & Adventures är SkiStar Sälen, Åre och Trysil: Åre och Sälen får helt nya klätterparker, samtliga får flera nya cykelleder och dessutom tillkommer nyheter som padel och äventyrsgolf i Sälen – massor av aktiviteter som passar alla i familjen. Dessutom erbjuds camps tillsammans med SkiStars ambassadörer i Sverige och även Valle Kids Club och Teen Camp Bike för barnen.

Till sommaren lanseras ett antal camps tillsammans med SkiStar Sports & Adventures ambassadörer tillika fjällandslag för att inspirera fler till att vistas i den fina fjällmiljön, rörelseglädje och aktiviteter tillsammans i kombination med avkoppling och god mat. Bland annat så erbjuds ”Best of Åre camp” med Emil Jönsson Haag & Hans Olsson: träning i olika former, 19–22 augusti och ”Livsnjutarweekend i Sälen” med Anna Jönsson Haag, Maria Pietilä Holmner och systrarna Kallur: yoga, jogg/hike, cykling, spa och smarriga måltider, 2–5 september

Läs mer>>>>>

Foto: Skistar